4551, Nyíregyháza-Oros Nyíregyházi út 19. (Trans-Vidia Kft.)

Ingyenes szállítás  100 000 Ft felett!


Felszerelés


Vadászati felszerelések, kiegészítők


A vadászok számára elengedhetetlen felszerelések közé tartozik a fegyverszekrény, amely biztonságos helyet biztosít a fegyverek tárolásához és védelméhez. A fegyverszíj és fegyverkoffer kényelmes és biztonságos szállítást tesz lehetővé a fegyverek számára. A fejlámpa elengedhetetlen eszköz lehet a korai vagy késői vadászatok során, segítve a célpontok megfigyelését.
 
A töltényöv könnyű hozzáférést biztosít a lőszerekhez, míg a lőbot stabil támogatást nyújt a lövéshez. A fegyverápoló eszközök rendszeres karbantartást tesznek lehetővé, hogy a fegyverek mindig optimális állapotban legyenek. A vadhívó és vadriasztó segíthet a vadászoknak a vad vonzásában vagy elriasztásában. A rovarriasztó megvédi a vadászokat a bosszantó rovaroktól. 
 
A pufferpatronok biztonságosan tárolhatók és könnyen hozzáférhetők a vadászat során felmerülő különböző helyzetekre. Végül, a síp segíthet a kommunikációban vagy a veszély esetén a segélykérésben. Ezek a felszerelések kulcsfontosságúak a sikeres és biztonságos vadászat során, és minden vadásznak gondoskodnia kell róluk.

126 termék