4551, Nyíregyháza-Oros Nyíregyházi út 19. (Trans-Vidia Kft.)

Ingyenes szállítás  100 000 Ft felett!


Optika


Minőségi optika neked


A vadászok számára az optikai eszközök kulcsfontosságúak a sikerhez és a biztonsághoz. A céltávcsők kiválóan segítik a célzást, biztosítva a pontos lövést a különböző távolságokon. A keresőtávcsövek lehetővé teszik a terület alapos vizsgálatát, segítve a vad nyomok felkutatását vagy a megfelelő pozíció kiválasztását. 
 
Az éjjellátó eszközök lehetővé teszik a vadászatot sötétben vagy alacsony fényviszonyok között, javítva a megfigyelést és a célzást. Az éjjellátó céltávcsövek különösen előnyösek lehetnek éjszakai vadászatok során, biztosítva a pontos lövést még a legnehezebb körülmények között is. 
 
A hőkamerák érzékelik a hőt, lehetővé téve a vadak pontos lokalizálását még sötétben vagy rossz látási viszonyok között is. A vadkamerák segítségével a vadászok megfigyelhetik a vadak viselkedését, mozgásmintáit és elérhetőségét, elősegítve a stratégia kialakítását. 
 
Ezek az optikai eszközök jelentősen javíthatják a vadászat hatékonyságát és biztonságát, és mindig fontos szerepet játszanak a vadászok felszerelésében.

53 termék