Ingyenes szállítás  100 000 Ft felett!


Pulsar Forward F455 éjjellátó előtét

Gyártó
459 000 Ft
Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Egység ár:
1 darab = 459 000,00 Ft
Leírás

A Pulsar Forward F455 éjjellátó egy igazi unikum az éjjellátók között. Teljesítményben a legjobb éjjellátó készülékek között van, ha pedig figyelembe vesszük kiemelkedően jó ár/érték arányát is akkor kijelenthető, jelenleg ez a legjobb éjjellátó készülék kategóriájában.

Digitális éjjellátó, ami azt jelenti, hogy látja az olyan fényvetőket is, melyeket az analóg éjjellátók nem, de ami még fontosabb, az állatvilág sem.

Fényvetője 940nm, fókuszálható és bivalyerős. Akkumulátora ( IPS7) , mellyel akár 16 órán keresztül üzemelteti ezt az éjjellátót, úgy hogy a wi-fi be van kapcsolva. De létezik még ennél nagyobb akku is, a Pulsar IPS 14 akkumulátor, azzal több mint 20 órán keresztül üzemeltetheted folyamatosan az éjjellátót wi-fi -vel. Mert ebben az éjjellátóban van wi-fi, ha pedig letöltöd okos eszközödre a StreamVision alkalmazást, akkor azzal is vezérelheted a Pulsar Forward F455 éjjellátót. Felvételt is készíthetsz, hiszen ebben a készülékben beépített képrögzítő is van.

Persze egy éjjellátó esetében mindig az a legfontosabb, hogy meddig láthatsz el vele. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a 260 méterig nyugodtan használhatod bármilyen célra. Keresőtávcsőként pedig bőven 300 méter felett van a hatótávolsága.


A Pulsar Forward F455 éjjellátó előtét fontosabb tulajdonságai:

Könnyű átalakítás: Tökéletes kereső, tökéletes előtét

A Forward F előtét, sok más távcsőelőtéthez hasonlóan gyűrűrendszerrel kapcsolódik a távcső vázához. A felhelyezés, leszerelés összesen 4-5 másodpercet vesz igénybe, így gyorsan, egyszerűen, könnyen, szinte zaj nélkül szerelhetjük fel az éjjellátót, majdnem minden távcsőtípusra.

– A gyűrűrendszer nem a csomag tartalma –


Magas fényérzékenység

A modern digitális komponenseknek és az eredeti jelfeldolgozó szoftvernek köszönhetően az F455 hihetetlen fényérzékenységet ért el. A jelerősítésnek köszönhetően az éjjellátó akár csillagfényben is használható, a fényvető bekapcsolása nélkül!


Könnyű felhelyezés

A felhelyezés most 1 mozdulattal történik, így 5 másodperc alatt felhelyezhetjük akármilyen távcsövünk is van.


Kompakt, Kis súly

A Forward F455 mindössze 154,5 mm hosszú és 540 gramm.


Magas ellenállóság

A Forward F ötvözi a könnyűséget a hihetetlen ütés ellenállással, hiszen kompakt mérete ellenére akár .375 -ös kaliber visszarúgását is képes megfogni.

Maximális ütésellenállás: 6000 J


Láthatatlan IR fényvető

A Forward F/FN előtétek a gyártó prémium minőségű fényvetőjével vannak felszerelve (Pulsar 940 IR), mely teljesen láthatatlan tartományban dolgozik. 3 Fényerő fokozatban használhatjuk és fókuszálhatjuk a fénycsóvát a terepnek és a távolságnak megfelelően.


Wi-Fi. iOS és Android kompatibilitás

A Pulsar “Stream Vision” funkció segítségével telefonról vezérelhetjük az eszközt (fényerő, kontraszt, mikrofon ki-/bekapcsolás, felvétel indítás) továbbá visszanézhetjük felvételeinket vagy akár élőben közvetíthetjük megfigyeléseinket.


Beépített videofelvevő

A kép a beépített memóriában landol, melyről gyorsan átrakhatjuk PC/Laptop-ra akár kábel nélkül is!


Vízállóság (IPX7)

Az eszköz IPX7-es vízállósági szabvány, tehát eső, hó, ködálló.


Széles hőtartomány

A fagyálló AMOLED kijelző segítségével extrém körülmények között is használhatjuk az eszközt, tehát -25° +50°С -os tartományon működtethetjük.
Paraméterek
. Márka / Gyártó Pulsar
. Terméktípus Éjjellátó előtétek
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt ír nekünk erről a termékről!
Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!