Ingyenes szállítás  100 000 Ft felett!


Zeiss Conquest V4 3-12x56 céltávcső

Gyártó
520 000 Ft
Egység ár:
1 darab = 520 000,00 Ft
Raktáron:
2 darab
Leírás

A Conquest V4 nagy teljesítményű céltávcsövek sorozata a jól bevált ZEISS optikai koncepciót robusztus és funkcionális kialakítással ötvözi. Kompakt kialakításuk és a széles látómező, valamint a nagy nagyítási tartomány közötti tökéletes egyensúly ideális minden típusú vadászathoz. A V4 modellek 4x-es zoommal és funkcionális, nagy pontosságú és teljesen megbízható mechanikus alkatrészekkel vannak felszerelve.

A speciális modellek ballisztikus toronnyal rendelkeznek, széles célkereszt beállítási tartománnyal (magasság és szélesség). Ezáltal a vadász a különböző vadászati módszerekhez szükséges rugalmassággal rendelkezik. Opcionális ballisztikus célkeresztek is kaphatók, amelyek lehetővé teszik a vadász számára a magassági és vízszintes korrekciók gyors elvégzését, mechanikus beállítás nélkül.

A Conquest V4 3-12×56 alkalmas a lesvadászatra szürkületkor és éjszaka egyaránt. A nagy átmérőjű lencsének és a világítópontnak köszönhetően a nagy pontosság garantált – még gyenge fényviszonyok mellett is.


zeiss v4 1


Tiszta kép, bármilyen időjárás esetén

A természet világában mindig vannak izgalmas dolgok – még esős időben is. Ezért fejlesztette ki a ZEISS a LotuTec®-t. Ez egy olyan bevonat a távcsövek és spektívek lencséin, amely minden időjárási körülmény között tiszta és akadálytalan megfigyelést biztosít.


Stabil és lövésálló

A ZEISS Victory V8, ZEISS Victory HT, ZEISS Conquest V6 és ZEISS Conquest V4 céltávcsövek mindegyike ideálisan alkalmas az előtétek használatára.


zeiss v4 2


90% fényáteresztés

A magasabb felbontású üveg 90%-os fényáteresztést biztosít a szemnek, nagyszerű teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között és kiváló célfelbontást a teljes nagyítási tartományban.


ZEISS T* bevonat

A ZEISS T* többrétegű bevonat fényerős, kontraszt-gazdag képeket garantál, amit főleg kedvezőtlen fényviszonyoknál és szürkületkor fog a felhasználó megtapasztalni. E-mögött azonban nem egy bevonat felépítésének fix receptje rejlik, hanem egy technológia, amit állandóan új üveganyagok és követelmények szerint módosítanak és lencséről-lencsére változik.


Célkereszt megvilágítása

A célkereszt megvilágítása finoman és pontosan állítható 10 különböző fokozatban. Így a vadászok a fényerőt minden helyzethez és napszakhoz pontosan hozzáigazíthatják – a tökéletes lövés érdekében



Paraméterek
. Márka / Gyártó Zeiss
. Terméktípus Céltávcsövek
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt ír nekünk erről a termékről!
Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!