Ingyenes szállítás  100 000 Ft felett!


Blaser Infinity céltávcső 1-7x28 IC (80400924)

Gyártó
1 245 000 Ft
Egység ár:
1 darab = 1 245 000,00 Ft
Raktáron:
1 darab
Leírás

Az Infinity sorozatú céltávcsöveket, mint a Blaser összes termékét, Németországban tervezték, fejlesztették és gyártották. Ezeket a céltávcsöveket a vadászok számára tervezték, biztosítva, hogy minden részlet és dizájnelem a tökéletes lövés elérésére összpontosítson.

Az Infinity céltávcsöveket minden időjárási és fényviszonyokat figyelembe véve tervezték, a távcsövek első gyújtósíkban megvilágított irányzéka biztosítja, hogy a becsapódási pont a legnagyobb nagyításnál is pontosan ott legyen, ahol lennie kell. A céltávcsövek lencséi színkorrekciós bevonattal vannak bevonva, hogy tiszta és nagy kontrasztú képet kapjanak a célpontról, és több mint 90%-os fényáteresztésükkel az Infinity céltávcsövek kivételesek éjszakai vadászatra. A távcső Intelligent Variable Dot technológiával van felszerelve, amely automatikusan beállítja a vörös pontok intenzitását a nagyítási beállítások alapján.


További jellemzők

  • Az SLP (Smart Lense Coating) technológia megvédi a szemlencsét és az objektívlencsét a szennyeződéstől és a nedvességtől, ha nem kívánatos körülmények között lehet vadászni.
  • Az eloxált kemény bevonat megvédi a céltávcsövet a terepen történő leeséstől és leejtéstől, valamint nanotechnológiás bevonata biztosítja a por- és vízállóságot egyaránt.
  • A torony tervezését és elhelyezését aprólékosan úgy tervezték meg, hogy a lehető legkevésbé akadályozzák, lehetővé téve a gyorsan mozgó célpontok könnyed követését közvetlenül a célpont felvétele előtt.
  • A megvilágított irányzék akkumulátorának élettartamának meghosszabbítása érdekében, amikor a távcső nagyon meredek, függőleges vagy fektetett helyzetben van, az irányzék automatikusan kikapcsol. Amikor a puskát visszahozzák lövési helyzetbe, a céltávcső automatikusan visszakapcsolja az irányzékot.
  • Az iC kanyargós tolózárral rendelkező Blaser R8 puskák automatikusan bekapcsolják a megvilágított irányzékot, amikor tüzelésre kész helyzetbe tolják. Az iC csúszka nélküli puskáknál a megvilágított irányzék a jobb oldali toronyon keresztül kapcsolható be.
  • Tíz év garancia

Paraméterek
. Márka / Gyártó Blaser
. Terméktípus Céltávcsövek
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt ír nekünk erről a termékről!
Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!