4551, Nyíregyháza-Oros Nyíregyházi út 19. (Trans-Vidia Kft.)

Ingyenes szállítás  100 000 Ft felett!


Engedélymentes fegyverek


Szerezzd be a legjobb engedélymentes fegyvereket


Az engedélymentes fegyverek sokféle formában és céllal állnak rendelkezésre a vadászat és az önvédelem terén. A gáz- és riasztófegyverek egyike ennek a kategóriának, melyek általában nem halálosak, de hatékonyan elriasztják a támadókat vagy figyelmeztetik a környezetet veszély esetén. Ezek a fegyverek gyakran viszonylag könnyűek és könnyen hordozhatók, ideálisak városi környezetben vagy személyes védelemre.
 
A légfegyverek és légpuskák szintén engedélymentesek bizonyos helyeken, és széles körben használhatók céllövészetben vagy akár könnyű vadászatban is. Ezek a fegyverek általában könnyűek, csekély visszarúgással rendelkeznek, és biztonságosan használhatók gyakorlásra vagy hobbi célra.
 
A vadászkések és vadászbicskák elengedhetetlenek lehetnek a vadászat során, segítve az állat levágását vagy az erdőben való túléléshez szükséges feladatok végrehajtását. Ezek a kések általában tartósak és éles élűek, kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos funkcióval rendelkezhetnek a vadászati feladatokhoz.
 
A csúzlik olyan praktikus eszközök, amelyek segíthetik a fegyverek karbantartását és tisztítását, valamint a lövedékek tárolását. Ezek általában kompakt méretűek és könnyen hordozhatók, ideálisak a vadászat és a lövészet szerelmeseinek. Ezek az engedélymentes fegyverek különböző célokra és körülményekre szolgálnak, és fontos szerepet játszanak a vadászok és a szabadidős lövészet kedvelőinek felszerelésében.

22 termék